O nama


Plivački klub Natator osnovala je hrvatska paraolimpijka Ana Sršen 2003. godine. Klub je član Hrvatskoga plivačkog saveza, Hrvatskoga plivačkog saveza osoba s invaliditetom i drugih sportskih organizacija.

Od 2007. godine Klub provodi program ranog plivanja za dojenčad i mališane po metodi FREDS SWIM ACADEMY.

Voditeljica je programa Ana Sršen, vlasnica licence za Hrvatsku FREDS SWIM ACADEMY.

Naši iskusni i stručni učitelji pomažu djeci svih dobi i sposobnosti da uživaju u vodi, poboljšaju svoje zdravlje i nauče plivati.

natator-logo-blue

NAŠE VRIJEDNOSTI

Zabava, zdravlje, sigurnost, prilagođeni programi, povjerenje, kvaliteta i male grupe

freds-logo

Pod stručnim vodstvom program ranog plivanja provodimo na četiri lokacije u gradu Zagrebu.

Programom želimo unaprijediti bio-psiho socijalni razvoj djeteta,  kroz igru razvijati  kreativnost, maštu, zajedništvo i uvažavanje različitosti.

Željeli bismo da djeca svladaju vještinu plivanja prije odlaska u školu, jer vještina plivanja ima veliku važnost u životu, uz sve prednosti koje daje kao sportsko-zdravstvena aktivnost ujedno je i preventivna mjera od utapanja.

Tom vještinom kod djece želimo izgraditi samopouzdanje, samopoštovanje i doživotan pozitivan odnos prema vodi.

TESTIMONIJALI

Što roditelji naših polaznika imaju za reći o nama

Moje dijete pliva lijepo žabicu, skače na noge i ruke, roni, nema straha. Ono što je super je da je sam tražio da ide na plivanje i to mi je tako drago. Hvala vam puno

- mama 5 godišnjeg dječaka

Tečaj je odličan za djecu koja ne idu u jaslice,pa im je to izvrsna prilika za socijalizaciju.Mojem djetetu je pomoglo u otklanjanju manjih motoričkih smetnji.

- roditelj 17 mjesečnog djeteta

Tečaj je sjajno organiziran uz stručno vodstvo učitelja i omogućava djetetu da u ugodnom ambijentu i sigurnom okruženju  stekne svoja prva iskustva u vodi i tako eliminira kasnije strahove povezane sa plivanjem i kupanjem.

– majka 10mjesečne bebe

Nasa cura je krenula sa 6 mjeseci. Sada ima 4 godine i 3 mjeseca i dalje ide, s tim da je sada na Poduci 4+ sto znaci da je bez mame i tate u bazenu i jako je ponosna na to. A razvila su se tu i velika prijateljstva. Nasa velika preporuka svima!

- mama Andreja