Obrazac za iskazivanje interesa

Nakon što ispunite obrazac, stavljamo Vas na listu zainteresiranih i obavještavamo o upisima u naredne cikluse, kao i o slobodnim mjestima ukoliko se u trenutnom ciklusu mjesto oslobodi.

Prijavnica

Prijavnicu ispunjavate nakon što dobijete od nas povratnu informaciju da je mjesto slobodno.

Kontraindikacije

Uzrok za prisutnost patogenih organizama su bolesni kupači. Zato važi apsolutna zabrana ulaska u bazen prilikom bolesti navedenim u ovom dokumentu. Isto važi i za oboljenja kontaktne osobe (roditelj, učitelj…).

Zlatna pravila - Dojenčad i mališani

Naše obaveze prema vama, uvjeti sudjelovanja u programu, otkazivanje i prebacivanje dolazaka, nadoknade, upute za rad na bazenu, informacije o Swimtrainer obruču i neoprenskim hlačicama, upute za ponašanje na bazenu…

Oprema za bazen u slikama

Poštovani korisnici bazena, radi higijenskih i zdravstvenih razloga poželjno je nošenje kapa za plivanje kao i odgovarajuće odjeće. U ovom dokumentu možete pronaći primjere ispravne odjeće prilkom dolaska na bazen.

Što ponjeti za bebu na bazen

Platnene pelenice kao podloga za presvlačenje, krema za pelensku regiju, ručnik za bebu i roditelja, gel za tuširanje, sušilo za kosu, kapa za bazen i natikače samo su neki od predmeta koje je potrebno ponjeti na bazen…

Anketni upitnik

Poštovani roditelji, pomoću ovog anonimnog upitnika želimo doći do Vaših spoznaja (primjedbe, pohvale, moguće promjene…) i tako ubuduće primjereno prilagoditi program. Podaci će se upotrijebiti isključivo u svrhu unaprjeđenja programa.