Obrazac za iskazivanje interesa

Nakon što ispunite obrazac, stavljamo Vas na listu zainteresiranih i obavještavamo o upisima u naredne cikluse, kao i o slobodnim mjestima ukoliko se u trenutnom ciklusu mjesto oslobodi.

Prijavnica

Upiši se

Kontraindikacije

Uzrok za prisutnost patogenih organizama su bolesni kupači. Zato važi apsolutna zabrana ulaska u bazen prilikom bolesti navedenim u ovom dokumentu. Isto važi i za oboljenja kontaktne osobe (roditelj, učitelj…).

Zlatna pravila - Dojenčad i mališani

Naše obaveze prema vama, uvjeti sudjelovanja u programu, otkazivanje i prebacivanje dolazaka, nadoknade, upute za rad na bazenu, informacije o Swimtrainer obruču i neoprenskim hlačicama, upute za ponašanje na bazenu…

Oprema za bazen u slikama

Poštovani korisnici bazena, radi higijenskih i zdravstvenih razloga poželjno je nošenje kapa za plivanje kao i odgovarajuće odjeće. U ovom dokumentu možete pronaći primjere ispravne odjeće prilkom dolaska na bazen.

Što ponjeti za bebu na bazen

Platnene pelenice kao podloga za presvlačenje, krema za pelensku regiju, ručnik za bebu i roditelja, gel za tuširanje, sušilo za kosu, kapa za bazen i natikače samo su neki od predmeta koje je potrebno ponjeti na bazen…

Anketni upitnik

Poštovani roditelji, pomoću ovog anonimnog upitnika želimo doći do Vaših spoznaja (primjedbe, pohvale, moguće promjene…) i tako ubuduće primjereno prilagoditi program. Podaci će se upotrijebiti isključivo u svrhu unaprjeđenja programa.